Rólam

Rólam

Hiszem, hogy igazán csak úgy lehet testileg és lelkileg is egészségesen és energikusan létezni a bőrünkben, ha nem a folyamatos önsanyargatással, éhezéssel és sóvárgással telnek a napjaink, és nem lemondások tömkelegének éljük meg az életmódváltást, hanem egy új, és nagyon izgalmas világ felfedezésének. A legfontosabb igazából az, hogy megtaláld a saját egyensúlyodat, azt a pontot, ahol jól érzed magadat a bőrödben, és el tudod fogadni, meg tudod szeretni magadat.

A legjobb érzés az, hogy az én kezemben van a kontroll, és egy jó ideje már a saját bőrömön tapasztalhatom, hogy egy kis tudatossággal elérhető az, hogy mi irányítsuk a testünkben végbemenő folyamatokat, ami idővel sokszorosan megtérül.

Pontosan emlékszem, hogy mennyi rémes percet okozott az újabb és újabb értelmetlen diéták követése, az összevissza evés, számtalan újrakezdés, majd a terveim és céljaim kudarcba fulladása, az ennek köszönhető rapszodikus hangulatingadozások és folyamatos önbizalomhiány. Igazából egy végtelennek tűnő szélmalomharc volt az egész. Nagyon remélem, hogy sikerül minél több embert elindítani egy új úton, ahol sokkal jobban érezheti magát a bőrében!

Jelentkezz nyugodtan, ha ismerősek a fenti gondolatok, ha fogyni szeretnél, ha nyitott vagy a kedvenc ételeid egészséges elkészítésére, az életmódváltásra. Személyre szabott étrenddel, tanácsadással, vagy akár közös bevásárlással is szívesen segítem az új úton való elindulásodat.